top of page
IMG_0318.heic

Kedves Hölgyem, tisztelt Uram!

Dr. Schindler Árpád vagyok, a Schindler Dent vezetője. Elsőként köszönöm a bizalmat, mellyel megtisztel bennünket. Minden korosztály számára egyaránt fontos lehet a testi-fizikai egészség, valamint az ezekkel egyensúlyban álló harmonikus külső megjelenés, az esztétikum is. Fogászati-, implantológiai-, esztétikai szolgáltatásaink igénybevételével mind a szájüregi egészség, mind az esztétikum területén segítségére lehetünk. Digitális technológiák segítségével (szájszkenner, 3D nyomtató) nagyfokú precizitást és gyors esztétikus megoldást kínálhatunk. Úgy vélem, a fogászat területére kiemelten érvényes az "ép testben, ép lélek" gondolat.

HAGYOMÁNY ÉS DIGITÁLIS TECHNOLÓGIA ÖTVÖZÉSE

Immár több évtizede, hogy átvettem édesapám, Dr. Schindler József szájsebész praxisát. Az azóta eltelt évek óta az általa/általunk képviselt szellemiség nem változott. A minőség, a precizitás, a hosszútávú bizalom kialakítására irányuló törekvés és az új eljárások mielőbbi bevezetése az a szemlélet, mely generációkon átívelő módon meghatározza szakmai munkánkat. A családi és szakmai hagyomány mellett kiemelt figyelmet fordítunk a folyamatos innovációra is.

TECHNOLÓGIA ÉS TUDOMÁNY

Fogászati szakrendelőnkben korszerű diagnosztikai berendezésekkel (digitális röntgen és CT) dolgozunk. Az esetek jelentős százalékában a lenyomatvétel szájszkennerrel történik, mely technológia új lehetőségeket kínál a fogászati kezelések során, például lehetővé teszi, hogy 3D nyomtató segítségével a fogak lecsiszolása után akár néhány órán belül ideiglenes pótlás készülhessen. Ezek az eszközök hozzájárulhatnak szinte az összes fogtechnikai munka gyorsabb megoldásához is. ami által lecsökkenthetővé válhat a fogászati kezelések időtartama. Az implantológia fogászati szakrendelőnk kiemelt szakterülete, fontosnak érezzük, hogy a legfrissebb szakmai ismeretek birtokában lehessünk ezen a területen is. A rendelőben megtalálható modern fogászati technológiák mellett igyekszünk szakmai tudásunkat is folyamatosan frissíteni.

 

Kérem, tekintse meg honlapunkat, s amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

Dr. Schindler Árpád 
fog-, és szájbetegségek szakorvosa

dentoalveoláris szájsebész

Master of Implantology in Oralmedicine

bottom of page