top of page

Széchenyi 2020 Pályázat

Kedvezményezett neve: Radix Kft.

Projekt címe:  A RADIX Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén       támogatási Összeg: 14 999 567 Ft

         támogatás mértéke (%): 49%

         projekt tartalma: Az alábbi eszközök kerültek beszerzésre és beüzemelésre.

  • dyamach FM2 rendszer, internal computer CNCvel

  • Centiring kit

  • Aspirator

A fejlesztés célja egyedi digitális abutmentek gyártása, hatékonyabban precízebben, amely segítségével szélesebb piacot tudunk kiszolgálni. Lézernyomtatóval kinyomtatott fém vázak implantátumokhoz illesztését a speciális befogó rendszerrel át tudjuk marni így sokkal pontosabb az illeszkedés ezáltal jobb minőségű szolgáltatás, új piacok a már meglévő kapacitások kihasználására is mivel ez a technológiai folyamat utolsó lépésében lesz pontosabb az eddigi kapacitásokat is hatékonyabban tudjuk használni.

A  két marógép, sokkal gyorsabban és precízebben végzi el az implantátumos fogpótlások elkészítését, kifejlesztettünk egy egyedi befogó rendszert egyedi digitális implantátum abutmentek (Titán fejrészek) gyártására, melynek előnye, hogy az implantátumba csatlakozó rész továbbra is hosszesztergával készül ISO körülmények között, csak a digitálisan megtervezett fejrész egyedi részét marjuk a beszerzendő marógépekkel. A beszerzendő marógépek rendelkeznek a befogó pontos pozícionálásáhz oalkalmas rendszerrel, igy lényegesen meggyorsítják a munkafolyamatot, és leegyszerűsítik a gépek használatát, nagyobb pontosságot biztosítva a megmunkálás során.

Befejezés dátuma: 2018.10.09.

Pályázati azonosító:  GINOP-2.1.8-17-2017-00899

infoblokk_kedv_final_RGB_ERFA.jpg
bottom of page